BARÓ (Pallars Sobirà)

Baró s/n
Tel. 973 66 20 77
25593 Baró
info@canmariano.cat
www.canmariano.cat

Can Mariano, es troba a Baro, al Pallars Sobirà, entre Gerri de la Sal i Rialp. Parlar de cuina catalana al Pallars és sens dubte fer-ho de can Mariano.
Amb una decoració rústica i de muntanya, l’Hostal-Restaurant , propietat de la familia Da Visa desde fa més de cent anys, porta molts anys oferint la millor cuina tradicional catalana i pallaresa: L’escudella barrejada, els entremesos amb embotits i formatges del Pallars, entre els que cal destacar la Girella, el palpís o l’estofat de poltre o qualsevol tipus de barasa. No es deixi perdre els suggeriments: la Crema de ceps, o l’amanida de pop amb tou dels til.lers. Per no parlar de les postres casolanes: El pastís de xocolata, la crema catalana, el flam casolà. Tot això elaborat amb la máxima cura i respecte pel producte de temporada i de la comarca.
Amb unes presentacions excel.lents i unes racions abundants, a Can Mariano podrem gaudir d’una de les millors cuines de la comarca amb la millor relació qualitat, quantitat, preu de la zona i amb un servei atent i personalitzat que la familia Da Visa ofereix a tothom que s’hi acosta.
Les habitacions de l’hostal, són dobles, disposen de televisió, calefacció y de bany complert, amb opció d’estades a mitja pensió, pensió complerta o dormir i esmorzar. Disposa de parquing pels clients.
La ubicació estratègica de Can Mariano a Baro, permetrà a tots els seus client poder disfrutar d’unes de les excursions més emblemàtiques de Catalunya; la Pica d’estats o la Geganta dormida. A més molt a prop podrà gaudir dels millors esports d’aventura del Pirineu: esports d’aventura, l’esquí, el ràfting o el piragüisme.
L’estada al Pallars i més concretament a Can Mariano, serà per tothom una experiència inoblidable..


Datos Local

Propietari-Direcció: Mariano Da Visa
Xef de Cuina: Pilar Da Visa

ESPECIALIDADES:

L’escudella barrejada, els entremesos amb embotits i formatges del Pallars, la Crema de ceps, l’amanida de pop amb tou dels til.lers.

Altres dades

Capacitat: 80 persones