TERRASSA - Vallès Occidental

Av. Abat Marcet 201
Tel. 93 735 80 25 - 696 491 795
08225 Terrassa
sararestaurant@hotmail.com

sararestaurant.com

Vol tastar l’autèntic sabor del Mediterrani? Desitja delectar a la seva parella amb un sopar romàntic en el millor escenari possible? Vine a SARA RESTAURANT i el seu paladar s’ho agrairà. Som un restaurant a Terrassa amb una llarga historia i tradició, que ofereix una cuina actual, de mercat, amb les millors matèries primeres de la zona.

Aquí no només trobarà un ambient distingit amb referències constants a Gaudí sinó que el nostre personal treballarà perquè vostè se sentí a gust i gaudeixi del millor menjar o sopar. Perquè nosaltres la matèria primera utilitzada és l’eix central de la nostra cuina; treballem amb afecte, amb formes originals i divertides, on trobarà sentit i gaudirà del menjar amb els cinc sentits.

Àmplia oferta gastronòmica. Opcions per a tots els gustos.

L’oferta gastronòmica que posem a la seva disposició és molt àmplia i variada, de manera que podrà triar exactament el que li vingui de gust. L’opció més econòmica és el nostre menú diari, que oferim de dilluns a divendres al migdia, després tenim el menú degustació, el menú cap de setmana i la nostra carta d’especialitats, amb peixos i carns de la zona. Per últim, ideals per a qualsevol tipus de celebració (aniversaris, comunions, batejos, etc.).

Per suposat, a SARA RESTAURANT apostem fermament per les matèries primeres de la zona, d’un elevat valor nutritiu i amb un sabor inigualable. A més, res d’això seria possible sense el nostre equip de professionals, que treballen amb completa dedicació al client.


Datos Local

Dirección: Albert Peláez

Chef: Albert Peláez

ESPECIALIDADES:

Cocina Mediterrànea

Altres dades

Capacidad: 47 personas. Horario: Lunes a Sábado 13 a 16 h y 21 a 23h. Miércoles noche y Domingo cerrado.