BARÓ - Pallars Sobirà

Finca La Vinya s/n
Tel. 973 66 21 48 - 677 510 732
25593 Baró
info@restaurantelcarro.com
www.restaurantelcarro.com

Amagat entre arbres i al costat de la riba del riu Noguera Pallaresa, EL CARRO, obre les seves portes a veïns i visitants de la comarca, oferint una infinita de sabors pallareses per als amants del bon yantar, en un entorn acollidor, rústic i familiar.

El nostre forn tradicional de llenya i la brasa, autèntica, combinat amb l'originalitat dels plats elaborats en la nostra cuina i els millors productes de la terra, provoquen tot un delit de sensacions per al paladar dels nostres clients.

El restaurant està situat en una antiga masia la decoració rústica de la qual i acollidora posen el marc idoni per a gaudir d'aquesta experiència gastronòmica.

Amb l'arribada del bon temps, la terrassa oferix una possibilitat diferent per a gaudir de tranquils esmorzars i màgics sopars estivals envoltats de vegetació, on la vetllada es veurà amenitzada per la relaxant melodia del transcórrer del riu. Hi ha un prat i un pont penjant al costat del riu.

El restaurant el carro, us ofereix un marc incomparable per a la celebració de tot tipus d'esdeveniments. La seva cuina tradicional i els seus plats innovadors faran les delícies de les seves convidats perquè tots gaudeixin d'una agradable i inoblidable vetllada amb tot el sabor rústic de la gastronomia pallaresa en un ambient càlid i familiar.

Especialitzats en calçots.


Datos Local

Dirección: Guillem Oriol Muñoz
Año apertura: 1990
Chef: Guillem Oriol Muñoz

ESPECIALIDADES:

Espatlleta de corder, pollastre de corral al forn de llenya, Carns a la brasa, Calçots, Carxofes a la brasa, Entrecot de vedella ecològica a la farigola, Bacallà amb una base de tomàquet i patata al caliu, marcadet a la brasa i després al forn de llenya amb musselina d'all i oli, Fideuà de marisc blanca i negre.

Altres dades

Capacitat per 120 persones. Obrim per Setmana Santa i Estiu cada dia, i l'hivern divendres, dissabte i diumenge. Parquing propi. Fem menjars per grups i banquets.