AIGUAMÚRCIA - Alt Camp

Les Ordes, Km.3
Tel. 977 26 00 52 - 655 532 995
43815 AIGUAMÚRCIA
correu@masferran.cat
www.masferran.cat

Mas d'en Ferran és una masia pairal, aïllada a 3 km poble, situada a migdia en els contraforts del Massís de Montagut, 960mts. d’altitud. Paisatge de vinyes i ametllers, marges i cabanes de pedra seca, pou de glaç, piscina, pins i alzines ...i calma. Horta i aviram, cuina casolana, taller de paper i de ceràmica, al costat de senders de gran recorregut (GR-172), cavalls a prop, Monestirs del Cister, Cellers Modernistes, riu Gaià (feréstec), ametlles, vi, most i altres coses de la contrada.

El Mas disposa d'una capacitat per a 7-17 places, allotjades en acollidores estances, individuals, dobles de tres i quatre persones, amb calefacció. Els banys (3) i un lavabo, compartits. Hi ha varies sales d'estar, per lectura, TV, wifi... becaines.

El menjador amb llar de foc. Pati interior amb voltes (l'antic corral del remat) amb graelles, forn de llenya per brases i coques amb recapte per àpats de capvespre i cançons de vora el foc. El menjar, basat en l'horta de casa i quatre coses comprades de confiança a veïns que ho fan bo.

Dades Local

Propietari-Direcció:
Any apertura:
Xef de Cuina:

ESPECIALITATS:

A l'hivern i per encàrrec, fem "calçotades", pròpies de l'Alt Camp amb bona salsa (amb ametlles i avellanes, no d'allà, sino d'aquí!), i bon vi. El pa de llenya i llet fresca de vaca.

Altres dades

En diferents èpoques de l'any cursets monogràfics (estels, cuina, dansa, cartró pedra i etc.). Els serveis de metge, diaris i altres, al poble a 3km. Preus persona/dia
Estada complerta.....60,00.-euros
Mitja estada............50,00.-euros
Dormir/esmorzar.....35,00.-euros
Infants de 5 a 10 anys.....50%