L'HOSPITALET DE LLOBREGAT (Barcelonès)

Lleida 32
Tel. 93 338 66 46
08901 L'Hospitalet de Llobregat
hospitalet@labodegueta.es
www.labodegueta.es

La Bodegueta de l’Hospitalet va néixer fa 25 anys, al bell mig de la ciutat, tot just a tocar de la Rambla Just Oliveres. Des de la seva creació, el restaurant ha anat evolucionant de manera constant, adaptant-se tant als gustos dels clients com a l’esperit dels seus propietaris.

Des de 2003, en Pep Sendra i l’Iván Constante ofereixen una carta creativa, amb una base tradicional catalana molt ben consolidada i aconseguida gràcies als seus tocs personals. Predominen els contrastos de gustos, les combinacions de textures, els plats decorats a mode de petites obres d'art i les pinzellades de gastronomies d’altres cultures. La carta canvia, tot coincidint amb les estacions de l’any, per tal d’utilitzar els productes més frescos de la temporada.

Cal destacar que l’estil del celler concorda amb la seva carta; novetats, clàssics i propostes arriscades es combinen a la perfecció i confeccionen uns plats molt complets. Una llaminera carta de postres constitueix la manera més dolça d’acabar la vetllada.

A la Bodegueta es ve per gaudir amb tots els sentits. Per aquesta raó, a més de la seva deliciosa cuina, ofereix un ambient jove i informal, i alhora íntim i proper. Per als seus propietaris, és com obrir les portes de casa seva: Un lloc on sereu sempre benvinguts.


Dades Local

Propietari-Direcció: Josep Sendra
Any apertura: 2002
Xef de Cuina: Ivan Constante

ESPECIALITATS:

Foie a la planxa sobre brioix de mantequilla i ou escalfat. Rollets de llenguado flamejats amb Gran Marnier i amb ametlla torrada.

Altres dades

Tancat els diumenges.