BERGA (Berguedà)

Carretera dels Rasos s/n
Tel. 93 821 54 33
08600 Berga
restaurant@fontnegra.com
www.restaurantfontnegra.com

El restaurant La Font Negra es troba enmig d’un paratge incomparable al Berguedà que té el mateix nom; la Font negra. El restaurant reobre les portes totalment renovat tant pel que fa a les seves instal.lacions, a la direcció, així com amb el tipus de cuina que elaboren.

El Xef Berguedà Guillem Pla, copropietari i fins ara també cuiner del restaurant Hisop de Barcelona i guardonat amb diversos premis, ens garanteix la qualitat dels seus plats; Frescos i de molta qualitat que tenen com a protagonistes els productes del Berguedà i dels Pirineus: els bolets, el blat de moro escairat, el pésol negre, formatges entre molts d’altres, tot amb un toc de creativitat que no deixarà indiferent a cap comensal.

La Font Negra ens ofereix un menú diari entre semana de 13,50€, vi inclòs, i un els caps de semana per 20,50€ vi inclòs. També disposen de menú infantil. Tots els menús varien cada semana, garantint-nos una relació qualitat preu excepcional i única a la comarca.

Amb una decoració minimalista cuidada fins al més mínim detall i un servei a la sala, atent i professional, a la Font Negra rebrem un tracte i servei exquisit propi d’un restaurant gastronòmic a un preu sorprenent.

El restaurant disposa d’una sala pels més petits de la familia amb pantalla de televisió on podrán pasar l’estona. Els caps de semana hi ha monitors que n’estaran al càrrec mentre els pares poden menjar tranquilament.

 

 

 

Dades Local

Xef de Cuina: Christian Funicelle

ESPECIALITATS:

Cuina de la Comarca amb tocs de creativitat

Altres dades

Obert de dilluns a diumenge.
Capacitat: 80-100 persones
Disposa d'un reservat privat per a realizar festes familiars i reunions d’empresa.
Festa setmanal dimarts nit i dimecres tot el dia.