BELLMUNT DE PRIORAT (El Priorat)

Clos 10
Tel. 977 83 13 46
43738 Bellmunt de Priorat
leconomatdelesmines@hotmail.com
www.leconomatdelesmines.com

Situat al tocar de l’antiga colònia minera de Bellmunt del Priorat, trobem el bar restaurant “l’Economat de les Mines“, un restaurant totalment relacionat amb les mines d’aquest municipi, ja que antigament la seva funció era la de (com el seu nom indica” l’economat de les mines”), on els miners, anàven a comprar.

El local ha estat totalment restaurat, recuperant la construcció inicial ja que antigament es construïa aprofitant la pedra que treien de les mines i està situat dins d’un edifici de més de 100 anys d‘història.

Podreu gaudir de la millor cuina casolana de la comarca, els canalons de l'Economat, els cargols de l'àvia, els peus de porc amb salseta, la "Paletilla" de xai al forn amb aromes del Priorat, la cassoleta de bacallà, gambes i musclos amb salseta, i tot tipus de carns a la brasa. De postre, el menjar blanc, típic de la comarca, la Panacotta amb reducció de taronja al vi o el braç de gitano. Tot això acompanyat d'unes vistes espectaculars a la muntanya del Priorat, com no podia ser d'una altra manera dels millors vins de D:O:Q: Priorat, Montsant i Catalunya.

Reserves per a grups amb menús tancats amb una excel·lentíssima relació qualitat-preu.

Dades Local

Propietari-Direcció:

Xef de Cuina:

ESPECIALITATS:

Els canalons de l'Economat, els cargols de l'àvia, els peus de porc amb salseta, la "Paletilla" de xai al forn amb aromes del Priorat, la cassoleta de bacallà, gambes i musclos amb salseta, i tot tipus de carns a la brasa. De postre, el menjar blanc, típic de la comarca, la Panacotta amb reducció de taronja al vi o el braç de gitano.

Altres dades

Consta de dues sales, una interior adaptada per a 20 comensals i una exterior d’una capacitat per a 34 comensals amb unes vistes impresionants a la Serra del Montsant.