STA.MARIA PALAUTORDERA - Vallès Oriental

Quartel Temple 64
Tel. 93 848 13 57 - 666 914 365
08460 Santa Maria de Palautordera
cannofre@cannofre.com
www.cannofre.com

Situat en el Baix Montseny , el nostre Restaurant està emplaçat en una Masia del segle XIX perfectament conservada i envoltada de meravellosos jardins.

El nostre restaurant, on podrà degustar els diferents plats típics de la cuina mediterrània en la seva major part elaborada i selecta, compte amb més de 70 plats diferents.

Des d'una simple i exquisida sopa de ceba o una amanida de peus de porc amb foie , fins un rap amb bolets del país guisats o un rellom de vedella amb fetge d'ànec fresc , passant pel tronc de rap o lluç a les fines herbes, el morro de bacallà a la mousselina d'alls gratinats

Disposem de salons per a 90 places cadascun i un menjador rústic per a 50 comensals , construït i decorat en pedra vista, amb taules i cadires de fusta massissa molt acollidor. La Masia Restaurant disposa també d'un ampli espai perquè els més petits puguin jugar lliurement.

Un passeig per el "Garden Center" situat en la mateixa finca, completen l'oferta de les nostres instal·lacions.


Datos Local

Dirección:
Año apertura:
Chef:

ESPECIALIDADES:
PRIMERS: Mil fulls de bacallà amb escalivada i anxoves, Escamarlans amb ceba confitada, Gambes fresques de Palamós, Amanida de bolets confitats amb pernil serrà, Carpaccio de bacallà a la vinagreta de tomàquet.
SEGONS: Costelles de xai a la brasa amb verdures de temporada, Morro de bacallà gratinat a la crema d'alls sobre llit d'escalivada, Rap amb rossinyols i trompetes de la mort, Filet de vedella amb foie fresc, Cabrit al forn, Combinat de peix i marisc.

Altres dades

Disposem de salons per a 90 places cadascun i un menjador rústic per a 50 comensals.