L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre)

El Port de l'Estany
Tel. 977 49 39 68 - 660 407 692
43860 L'Ametlla de Mar
jacqueline.gomis@hotmail.com

El Restaurant El Balcó de l’Estany està situat en un lloc privilegiat, en una zona natural protegida a 1 km del nucli de l’Ametlla de Mar, damunt un penya-segat on té un únic accés.

El tipus de cuina és d’autor i marinera, especialitzada en tot tipus de peixos i mariscs frescos, d’una qualitat excel.lent. Una cuina elaborada amb qualitat per assaborir els millors productes del Parc Natural del Delta de l’Ebre. Arròs del Delta amb bacallà i faves. Un arròs negre excels. Verdures de les Terres de l’Ebre cuinades al seu punt. Fins i tot la sal que fan servir és del Delta. Qualitat i proximitat van de la mà al Balcó de l’Estany. Un referent a la comarca per gaudir-ne durant els mesos d’estiu.

El Restaurant obre de l’1 de juny al 30 de setembre. Fins el 23 de juny només obert migdies; a partir del 24 obert migdia i nits. Així mateix, són molt apreciades les nits de Lluna Plena. Consisteix en un sopar per a parelles amb música en directe, saxo i guitarra, per amenitzar i fer inoblidable l’estada al Restaurant. És molt important reservar amb antelació.  Romanticisme, música, gastronomia amb unes vistes excepcionals al mar mediterrani.

Molt acollidor i tranquil, permet al visitant gaudir del millor menjar i un ambient inigualable.


Datos Local

Propietari/Director: Jacqueline Gomis
Xef Fundador: Didier Sánchez
2n Xef:
Dimitri

ESPECIALIDADES:

Filet de Turbot al safrà, Dorada a la sal, Vol au vent de marisc, Arrossos, Fideuàs, Brotxeta de rap.

Altres dades

Capacitat per a 50 persones. Obert de l'1 de juny al 30 de setembre. Fins el 23 de juny obert migdies i nits.